top of page
WORKSHOPS
Workshop Art Dialogues @ Museum Beelden aan Zee Den Haag - AFK Away From Keyboard Aafke de Jong
Museum Arnhem-AFK.jpg
Workshop Dance 'n Draw @ Depot Boijmans Van Beuningen Rotterdam - AFK Away From Keyboard Aafke de Jong
Workshop Slow Looking & Drawing Nature - AFK Away From Keyboard Aafke de Jong

AFK heeft een aantal inspirerende workshops ontwikkeld over beeldende kunst, dans en natuur (of een combinatie), om onze omgeving en onszelf te ontdekken en beter te leren kennen. . . en dat vooral samen!

Breng gewoon je passie en nieuwsgierigheid mee! ​

Hoe kan kijken, horen, proeven, luisteren met meer zorg en aandacht ons inspireren in ons dagelijks leven? Misschien ontdekken we een nieuwe wereld? Of misschien is het gewoon dezelfde wereld, maar kijken we er anders naar? ​

Onze workshops helpen je om van resultaatgericht denken naar meer creativiteit te gaan. De workshops zijn voor iedereen toegankelijk en inspirerend voor diegenen die het leven op een frisse manier willen bekijken. Genieten van de groei die voortkomt uit het delen van dit proces met anderen. ​Met leuke en spannende opdrachten kom je helemaal in de flow van het moment!

 

Gedachten delen over wat je ziet is fundamenteel en wordt aangemoedigd in een veilige omgeving. Zo open je je zintuigen op een inspirerende manier.

De warmte en vriendelijkheid van onze docent(en) creëren een uitnodigende omgeving voor iedereen boven de 18 jaar die wil meedoen: kunstliefhebbers, dansers, kunstenaars, docenten, coaches, kortweg iedereen, ervaren of onervaren, die zich geroepen voelt om het creatieve proces te verdiepen.

 

Locaties

Workshops van AFK kunnen gegeven in musea, tuinen, galeries, woningen of andere plekken waar mensen samen kunnen komen. Wij komen ook graag naar een door jou uitgekozen locatie toe!

 

Meer informatie

Als je geïnteresseerd bent, mail of bel Aafke of leer meer over de specifieke workshops door op de links hierboven of in het scroll-downmenu in de bovenste balk te klikken.

Veel dank aan Museum Het Depot Boymans van Beuningen Rotterdam en Museum Beelden aan Zee, Den Haag

bottom of page